— Rom I Lodgen —

STANDARD DOBBELTROM +

Rom

Rommene er innredet slik at du skal få en avslappende natt, men samtidig oppfordrer deg til å bruke tid til å være sosial ute i naturen på dagtid.

MINNER FOR LIVET

Derfor lar vi barna sove under stjernehimmelen i sin egen lille tretopphytte. For oss er det viktig å bidra til at gjestene våre skaper minner som varer og opplevelser for livet. Vår motivasjon og fokus er å gi hele familien gode opplevelser, sammen.

Naturlige Materialer

Rommet er dekorert med naturlige materialer i varme og avslappende farger. Disse rommene har vindusbenk slik at du kan sitte komfortabelt mens du leser en god bok, eller bare vil nyte utsikten over vakker natur

Fasiliteter

⦁ Flislagt bad med dusj
⦁ Dobbeltseng
⦁ Vindusbenk
⦁ Gratis trådløs internett
⦁ Lenestol
⦁ Romstørrelse 16m2
⦁ Frokost inkludert
⦁ Lodgen har flere fellesarealer som restaurant, peisestue, uteservering og selvfølgelig det store utendørs området vårt. Lag ditt eget eventyr om dagen, og kom tilbake for en god natts søvn.

fellesarealer

Lodgen har flere fellesarealer som restaurant, peisestue, uteservering og selvfølgelig det store utendørs området vårt. Lag ditt eget eventyr om dagen, og kom tilbake for en god natts søvn.

Frokost

I vår restaurant serverer vi frokost hver morgen av ferske lokale råvarer. Vi har et godt utvalg av pålegg, frokostblanding, varmmat og frisk frukt.

Parkering

Hotellet har fri parkering for sine gjester

Skiutleie

Du kan leie skiutstyr til barn og voksne til bruk i SarvesAlta sine skibakker. Vi har også utleie av langrennski.

Wi-fi

Overalt på hotellet er det tilgjengelig trådløst nettverk. Dette er gratis for alle våre gjester, og man behøver ingen passord

Spørsmål?

Ta en titt på vår faq, har du flere spørsmål så kontakt oss på email eller tlf, vi hjelper deg gjerne.

Spørsmål?

Ta en titt på vår faq, har du flere spørsmål så kontakt oss på email eller tlf, vi hjelper deg gjerne.