Vinteraktiviteter

Vinter i Alta

Når dag og natt går over i hverandre er det viktig å komme seg ut i frisk luft og nyte naturen. Det vet vi som lever i Arktis. La oss invitere dere med på opplevelser utenom det vanlige.

Båltur i arktisk polar natt

La oss ta deg opp til toppen av Bjørnfjell der utsikten er ubeskrivelig og det eneste selskapet er dyrene som kaller dette området sitt hjem. Vi tar turen til kanten av det nærliggende fjellet for å la stillheten omfavne oss.

Les Mer

Alpint & Snowboard

SarvesAlta Aktivitets senter ligger i vakre omgivelser med flott utsikt over Altafjorden og dalene som omgir byen.Dette er en koselig og familievennlig aktivitetspark som er passer for alle, uansett alder eller kondisjonsnivå.

Les Mer

Heis basert aking

Ak raskt nedover den nypreparerte løypa gjennom den arktiske snøen. Opplev vinden i kinnene med et smil i om munnen. Heisbasert aking er det nyeste eventyret i Alta, Norge.

Les Mer

Trugetur

Ta en tur gjennom skogsterreng og la villmarken omfavne deg. Ta deg fri fra daglige rutiner nyt vakker natur og frisk luft.

Les Mer

Smaken av ekte norsk

Her i Nord-Norge brukes spark til transport og moro i vinterhalvåret!Bruk en tradisjonell spark til å utforske de koselige vinterveiene som omgir hyttene og Lodgen.

Les Mer

Snowtubing

Ak raskt nedover bakken i en av de store baderingene våre! Dette eventyret er perfekt for alle som ønsker en smak av vinterglede. Morsomt for både voksne og barn.

Les Mer

Langrenn

Langrenn er dypt forankret i hjertet til nordmenn!Dette er en aktivitet som barna lærer i ung alder og fortsetter å glede seg over i voksen alder.

Les Mer

Isfiske

Vi tar deg med på snøscooter til fiskevann som ligger i vårt nærområde. Guiden vår vil lære deg hvordan du isfisker. Vi tenner bål og koker kaffe. Bekledning er inkludert.

Les Mer

Opplevdet arktiske lyset

Kos deg med morgenkaffe eller te med flott utsikt over Altafjorden fra den lille hytta Bjørnehiet.

Les Mer

Snowshoe with zipline

Snowshoe through the Norwegian forest to a 207 meter speedy zipline where you will speed down the mountain at speeds up of 60 km/h.

Read More