— Bjørnfjell Mountain Lodge—

Hvem er vi?

I hjertet av arktis

Med sin beliggenhet i hjerte av Arktis kommer du i kontakt med roten av norsk seter og hyttekultur. Nordmenn tilbringer i gjennomsnitt 60 netter hvert år på hytta. Dette er en arv fra seterkulturen på 1900-tallet da bonden tok med seg dyrene til fjells på beite om sommeren. Gårdsjentene bodde på setra hvor de tok seg av dyrene og laget mat av melka, bær og det de ellers kunne finne ute i naturen. Naturlig nok ble dette et romantisk sted hvor jentene ofte fikk besøk utover de lange lyse sommerkveldene. På Bjørnfjell ønsker vi å gi deg mulighet til å ta del i denne seterkulturen. La naturen omfavne deg, lytt til fuglene som synger og bekken som sildrer forbi. Gå deg en tur i vakre omgivelser før du nyter et forfriskninger foran knitrende bål foran peisen.

Lodgen

Mellom fjell og åpent landskap fanger vi sjela til de som elsker ski, liker å gå lange turer i urørt natur, drømmer om å oppleve nordlyset danse på himmelen, se varmen og lysspillet fra midnattssola og for de som bare ønsker tid sammen. Beliggenhet på 70 grader nord, 379 km over polarsirkelen, 20 km fra Alta sentrum ligger Bjørnfjell bokstavlig talt «next to nothing, close to everything».  Perfekt for å oppleve naturfenomen og det arktiske lyset med naturen som bakteppe.

Atmosfære

Gjennom valg av farger og materialer har vi skapt en varm og autentisk hyttestemning.  Følelsen møter deg allerede når du kommer inn døra hvor tøflene venter deg. Alle rom har store vindusflater for å bring naturen inn til deg. Hvert vindu er et landskapsmaleri som skifter med årstidene.

Familier og eventyrlig opplevelser

Ta med deg familien og noen akebrett til fjelltoppen like ved. Vi lover deg opplevelser og minner for livet på vår Mørketidstur. Uansett hvilket formål du har med din reise, uansett når på året du kommer, velg Bjørnfjell Mountain Lodge for ditt opphold i Arktis.

Norsk tradisjon

Vårt kjøkken tilby norsk tradisjonsmat så vel som gourmet retter basert på lokale råvarer, servert i vår restaurant med utsikt mot fjell og skog. I vår spahytte kan du lene deg tilbake i vår sauna og utendørs boblebad.

Ski i godt selskap

Er du vertskap for et møte. Etter kreative timer på møterommet kan du invitere folkene din med på en tur i alpinbakken. Vi tilbyr skiutleie og ski-inn/ski-ut fra dørstokken. Er det behov for instruktør ordner vi med det.

Hjelp?

Ofte Stilte Spørsmål - LINK.
Reiseinfo - LINK.

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi har noen spennende ledige stillinger for deg på Bjørnfjell.

Les mer om stillingene