— Rom I Lodgen —

familierom

Rom

Familie rommene er designet for 2 voksne og 2 barn. Rommene er spesielt designet for å gi våre yngste gjester samme wow følelse som de voksne når de bor hos oss på Bjørnfjell Mountain Lodge.

Minner for livet

Derfor lar vi barna sove under stjernehimmelen i sin egen lille tretopphytte. For oss er det viktig å bidra til at gjestene våre skaper minner som varer og opplevelser for livet. Vår motivasjon og fokus er å gi hele familien gode opplevelser, sammen.

materialer

Rommet er innredet med naturlige materialer og behagelige farger, og fra vinduet kan du nyte utsikten over vakker natur.

Fasiliteter

⦁ Dobbeltseng
⦁ Tretopp hytte for barna, hems med dobbeltseng (passer for barn opptil 140)
⦁ Eget bad- håndklær og såpe
⦁ Sengetøy
⦁ Gratis trådløs internett
⦁ Lenestol
⦁ Rom størrelse 16m2

WOW opplevelse

Bilder

fellesarealer

Lodgen har flere fellesarealer som restaurant, peisestue, uteservering og selvfølgelig det store utendørs området vårt. Lag ditt eget eventyr om dagen, og kom tilbake for en god natts søvn.

Frokost

I vår restaurant serverer vi frokost hver morgen av ferske lokale råvarer. Vi har et godt utvalg av pålegg, frokostblanding, varmmat og frisk frukt.

Parkering

Hotellet har fri parkering for sine gjester

Skiutleie

Du kan leie skiutstyr til barn og voksne til bruk i SarvesAlta sine skibakker. Vi har også utleie av langrennski.

Wi-fi

Overalt på hotellet er det tilgjengelig trådløst nettverk. Dette er gratis for alle våre gjester, og man behøver ingen passord

Spørsmål?

Ta en titt på vår faq, har du flere spørsmål så kontakt oss på email eller tlf, vi hjelper deg gjerne.