Opplev arktis i løpet av en langhelg.

Opplev arktis i løpet av en langhelg.

Omtalt som; verdens beste sørvendte skianlegg med fjordutsikt, varierte bakker, gode off-piste muligheter, natursnø, og nordlys. Vårt skianlegg er lite og intimt med massevis av plass til å boltre seg i snøen. Utsikten over byen, fjellene, fjorden og dalene er slående vakker. Når himmelen farges av det arktiske lyset er opplevelsen uslåelig. Skitraseene er varierte og i alle vanskelighetsgrader. Naturen har lagt til rette for varierte nedfarter som gjør skikjøring enda morsommere. Vi åpner heisen for privat skikjøring og lar deg føle på luksusen ved å «eie» ditt eget skianlegg eller stå på ski under nordlyset med kun hodelykt til å lyse opp for deg. Drømmer du om en tur med tråkkemaskinen ordner vi dette også. Vi tilbyr i tillegg langrennsløyper, aking, isfiske og trugeturer.

Unik overnatting i vakre omgivelser, med skiopplevelser under nordlys, fra trappa på Bjørnfjell Mountain Lodge. Med sin beliggenhet i hjerte av arktis kommer du i kontakt med roten av norsk seter og hyttekultur. Nordmenn tilbringer i gjennomsnitt 60 netter hvert år på hytta. La naturen omfavne deg, lytt til fuglene som synger og bekken som sildrer forbi. Gå deg en tur i vakre omgivelser før du nyter et forfriskninger foran knitrende bål foran peisen.

På bjørnfjell har vi tatt naturen inn.

Gjennom fargevalg og naturmaterialer, store vindusflater og behagelige møbler har vi tatt naturen inn og åpnet opp for at du virkelig skal få føle naturen både inne og ute.

Matopplevelse utenom det vanlige.

Her oppe i arktis har vi matfatet bokstavelig talt utenfor stuedøra. Med ferske råvarer fra vidde og hav tryller våre kokker frem spennende retter som byr på smaksopplevelser selv for den kresne. Kulinariske opplevelser i verdens klasse.

Opplev naturen og hundekjøring.

Bak på hundesleden. I samarbeid med de fantastiske heltene som elsker å ta deg med ut på tur. Et samspill mellom hunene og deg blir an opplevelse for livet. Har du sett sendingene fra Finnmarksløpet? Her får du oppleve å være helten bak på sleden.

Fordi Alta har så mye å by på anbefaler vi at dere leie bil under besøket. Leiebilene er tilpasset forholdene og de fleste har 4WD og piggdekk.


Når du er i Ata så kan du også oppleve dette:

  • Is og snøhotell; Sorrisniva
  • Samisk opplevelse; Sorrisniva
  • Fatbiking; Glød Explorer
  • Isfiske; SarvesAlta Aktivitetspark
  • Mountain Sledding; SarvesAlta Aktivitetspark

Kontakt oss for booking og mer info!